Top of this document
Go directly to navigation
Go directly to page content

Waarschuwing

Ceci n’est pas une agence de voyage

De reizen in deze catalogus bestaan niet. Wij verkopen helemaal geen reizen. Mediamatic travel is een DHZ–reisburo. De reizen maak je dus zelf.

Maar niet zonder hulp. Mediamatic travel is een open internationaal netwerk van creatieven in steden rond de wereld. Zij zijn je gids en adviseur.

De reizen in deze catalogus zijn voorbeelden van hoe het zou kunnen gaan als je werkt met een gids via travel.mediamatic.net

Een gids helpt je bij het uitstippelen van de bezoek aan hun stad door je toegang te geven tot haar persoonlijke netwerk en haar kennis van de lokale scene met je te delen.

Het format is eenvoudig en helpt je om snel de juiste plekken te vinden en goede contacten te leggen:
Na overleg per email maak je een afspraak voor een adviesgesprek van 1 uur. Die afspraak heb je op de dag van aankomst. In het gesprek krijg je het laatste nieuws en tips en contacten. Daardoor wordt je bezoek aan een nieuwe stad effectiever en intenser.

Simpel.

De internationale standaardprijs voor het adviesgesprek is 45 euro. Ter plekke af te rekenen. Daar zit Mediamatic niet tussen.

Als je terug bent laat je je waardering voor je gids achter op de website zodat anderen van je ervaring kunnen leren en misschien ook jouw tips gebruiken voor hun eigen bezoek aan een stad die jij inmiddels hebt leren kennen.

Goede reis.

travel.mediamatic.net

P.S. Mediamatic Travel is een open netwerk. Als je gids wilt worden voor je eigen stad ben je welkom om mee te doen. Lees meer op de site.

Contributions 
Comments