Pitch Alert voor Kom je Ook?3

Culturele instellingen met lef maken kans op subsidie


Vergroot

Kom je Ook? 3 logo - Raphael Rehbach

"Aandacht in de pers, een beter doortimmerd plan, veel zinvolle feedback, nieuwe partners, interne commitment, direct contact met fondsen..", dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die pitchers uit de vorige edities van Kom je Ook hebben ervaren. De fantastische winnaars van de DOEN Pitch 1 + 2 zijn nu aan de slag met hun plannen en één organsatie kreeg al een grote subsidie (meer dan 20.000 euro) van Stichting DOEN.

We bieden je op 26 november 2009 een nieuwe kans om zelf te pitchen! Presenteer tijdens de Kom je Ook?3 in 2 minuten een vernieuwend plan van je organisatie. De prijs: een 1-daagse DOEN Clinic (om het plan met je team verder aan te scherpen) mét uitzicht op een subsidie van Stichting DOEN. Je hebt twee kansen want de jury en het publiek kiezen allebei een winnaar.

DOEN Pitch

Schrijf je nu in voor de DOEN Pitch door je plan kort te beschrijven. Ter inspiratie: bekijk hier de vorige pitches.

Kom je Ook?3

De derde 'Kom je Ook?' vindt plaats op 26 november 2009 in het nieuwe Conservatorium van Amsterdam. Het programma staat op www.mediamatic.net/komjeook3. De vorige edities van Kom je Ook? waren uitverkocht. Reserveer hier als je zeker wilt zijn van een plaats. Benieuwd wie er ook komen? Kijk dan hier.

Hopelijk tot 26 november,

Mediamatic team