Michel Langendijk

Know-How Show-How + MyStage winnen Doen Pitch

Zojuist won het cultural heritage netwerk Know-How Show-How, een 'Grannypedia', van Dima Stefanova de juryprijs van Kom je Ook. Het publiek stemde massaal voor MyStage, een online platform voor muzikanten, fans en podia.

Vergroot

Dima pitcht Grannypedia - Foto: Raphael Rehbach Raphael Rehbach

"Ik wil graag een systeem opzetten voor het bewaren en delen van erfgoed informatie. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen en ik hoop dat het bijdraagt aan een ontwikkeling dat we weer meer zelf producten maken en verbouwen. Massa comsumptie mag voor mij vervangen worden door duurzame creativiteit', aldus Dima. Lees meer... Zij won met haar plan een DOEN Clinic waarin ze haar plan verder gaat uitwerken.

MyStage is een online platform waar artiesten, venues en fans samenkomen. WORM, kunstenaarscollectief, podium, filmzaal en internetplatform, uit Rotterdam geeft met MYSTAGE de fan en muziekliefhebber de mogelijkheid om een eigen avond samen te stellen en te organiseren op dagen dat het podium normaal gesproken dicht is. Ook Katelyn en Jacco van WORM gaan binnenkort hun plan verder uitwerken tijdens een DOEN Clinic.