Michel Langendijk

Back in a bite krijgt subsidie

Winnaar DOEN Pitch krijgt financiering voor webplatform

Amsterdam 2 februari 2010 – De winnaar van de DOEN pitch 2, Back in a bite van Aletta, hebben vandaag te horen gekregen dat ze subsidie krijgen. Stichting DOEN heeft besloten het project te financieren.

‘Aletta is uiteraard in jubelstemming’, zo vertelde initiatiefnemer Evelyn Roos op dinsdagmiddag.

Vergroot

DOEN Clinic Aletta 2 - Evelyn Roos en haar collega's van Aletta volgen een DOEN clinic bij Mediamatic. Evelyn was de winnaar van de DOEN pitch tijdens Kom je ook?2. Ze hebben gezamenlijk het plan voor Back in a bite aangescherpt en werken het uit tot een projectvoorstel voor Stichting DOEN. In februari 2010 werd bekend gemaakt dat Stichting DOEN het voorstel heeft gehonoreerd. Foto: Raphael Rehbach / Mediamatic Raphael Rehbach

Met:

Evelyn de Roos pitchte Back in a bite tijdens Kom je ook? 2 op 8 september 2009. Ze overtuigde de jury met een idee voor een webplatform waarin het delen van recepten en verhalen van migrantenvrouwen centraal staat.

De prijs van de DOEN pitch bestond uit een DOEN Clinic bij Mediamatic. Eind 2009 werkte Evelyn met haar collega's van Alletta het concept uit tijdens de Clinic. Op basis daarvan maakten ze een projectplan en dienden een subsidieverzoek in bij Stichting DOEN. Vandaag maakte DOEN bekend dat ze het project honoreren.

Lees bericht op Aletta website