Organization:

O.K Parking

Interactief & Grafisch Ontwerpers

O.K. PARKING / Interactief & Grafisch Ontwerpers is een eigenzinnig en flamboyant ontwerp-bureau uit Arnhem. In 2005 bundelen William van Giessen en Joost van der Steen hun krachten in deze geïnspireerde en gedreven onderneming.

Enlarge

de Nieuwe Arnhemse Krant - Foto van de NAK, een publicatie van O.K. PARKING . Volgens hun eigen website is NAK "een gedrukt podium voor alle leuke & inspirerende initiatieven en projecten die Arnhem rijk is." Foto gevonden op [/ http://www.ok-parking.nl/#/portfolio/nak_-s-_de_nieuwe_arnhemse_krant/ de website van O.K. PARKING.

De kracht van O.K. Parking ligt in het ontwerpen van oplossingen. Vanuit de inhoud van een opdracht wordt een sterk concept geformuleerd. Daaruit voort wordt een visueel onderzoeksproces in gang gezet. Dit resulteert in heldere, functionele, unieke en zeer innovatieve ontwerpen.

Het ontwerpwerk in opdracht (voor kunst/culturele organisaties tot corporate businesses) varieert van o.a. boeken, tijdschriften, posters, event- & huisstijlen, jaarverslagen, tentoonstellingsontwerp en bovenal innovatieve websites en interactieve applicaties.

Daarnaast initiëren ze veelzijdige projecten; van ruimtelijke interactieve installaties, projecten in de openbare ruimte tot bijzondere samenwerkingsprojecten en online communities zoals het O.K. BLOG (www.ok-blog.nl). Hiervoor plegen ze veel onderzoek en doen ze veel kennis op. De ontwikkeling van hun artistieke visie en conceptuele benadering tot het grafisch ontwerpvak blijft hierdoor constant up-to-date.

Contact information

  • O.K Parking
  • Statenlaan 8
  • 6828 WE
  • Arnhem
  • NL