Kunstgras 2010

Inspirerend treffen voor (creatief) ondernemers

2 Jun 2010

Op woensdag 2 juni is het Utrechtse netwerkevent Kunstgras hét podium voor creativiteit, inspiratie en ontmoeting. Met onder meer keynote spreker Erwin Blom (handboek voor communities), de feestelijke kick off van het duurzaamheidsnetwerk ‘Clean Drinks’ in Utrecht en zo’n 40 interactieve presentaties van creatief ondernemers.
Het programma start om 18.30 uur in de Toonkamer in Utrecht. Kijk voor meer informatie over het programma en de locatie op www.kunstgras2010.nl

Enlarge

Kunstgras 2 juni 2010 - Ingrid Dinnissen

Op 2 juni 2010 vindt voor de tweede keer Kunstgras plaats: een evenement waarbij ondernemers uit het bedrijfsleven en de creatieve sector ideeën en inspiratie uitwisselen en elkaar kunnen ontmoeten om tot nieuwe samenwerkingsverbanden te komen. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Xpert CMKB) is initiatiefnemer.

Kunstgras vindt plaats van 18.30 tot 23.30 uur in de Toonkamer (voorheen Dutch Design Center). Deze locatie wordt speciaal voor deze dag omgetoverd tot een podium voor creativiteit, ontmoeting en innovatie.

Kunstgras wordt gerealiseerd in cocreatie met zo’n 50 creatieve partijen (o.a. Idealize, KvK, Kunstenaars & CO, Waag Society, Amersfoort Creatieve Stad, NPO), die door middel van verrassende voorbeelden en methoden de meerwaarde en mogelijkheden van creativiteit en innovatie laten zien.

Daarnaast worden op Kunstgras de Utrechtse ‘Clean Drinks’ netwerkavonden gelanceerd. Hierin staan duurzaamheid en innovatie centraal.

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht organiseert dit evenement vanuit het project Xpert CMKB, dat professionalisering van de creatieve sector stimuleert. Xpert CMKB wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht en het ministerie van Economische Zaken.

Meer informatie is te vinden op www.kunstgras2010.nl.