What's Up? #34

Amserdamse creativiteit en innovatie

11 jan 2011

What's Up?

Ook dit jaar weer iedere maand What's Up; show & talk over het beste wat Amsterdam in huis heeft aan creativiteit en innovatie. Van mode en industriële vormgeving tot architectuur, grafisch ontwerp en gaming. Jonge honden en oude rotten uit de creatieve industrie vertellen over bijzondere projecten en showen hun actuele opdrachten.

Vergroot

Piet Paris - bron

De eerste editie van 2011 bevat een aantal invloedrijke smaakmakers. Illustrator Piet Paris, Remco van der Velden van het kledingmerk Ontour, kunstenaars Miktor & Molf en oprichter Harry Puts van conceptontwikkelaars Made in May laten zien waar ze mee bezig zijn.

Piet Paris

In het Engelstalige ‘Piet Paris Fashion Illustrations’ van Piet Paris staat een selectie van Paris’ beste illustraties van de afgelopen twintig jaar. De illustrator heeft gewerkt voor opdrachtgevers als Vogue Japan, KLM, Oilily en Viktor & Rolf. Paris komt vertellen over dit boek, zijn werk en inspiratie.

The Magnificant 5

Kledinglabel Ontour werkt alweer 5 jaar op de grens van streetwear, mode en product design. Oprichter Remco van der Velden wordt bevraagd over deze periode. Natuurlijk wordt er ook naar de toekomst gekeken.

Made In May

Concept ontwikkelingsagentschap Made in May ontwikkelt communicatieconcepten vanuit een duurzaam perspectief. Hoe dit precies in zijn werk gaat komt Harry Puts, de creatieve man achter Made in May, vertellen.

Miktor & Molf

De zoon van de dominee en de zoon van een soldaat. Communicatiegoochelaars en artistes extraordinaire. Regisseurs van mooie films, makers en bedenkers van frisse ideeën, heldere communicatie, duidelijk advies en briljante Kunst. Dit zeggen ze zelf tenminste.