Kaweh Modiri

Mijn inbreker en ik

Onderzoek naar de boef

Vergroot

Mijn inbreker en ik - Video gemaakt door Kaweh Modiri. Robert Keil

Kaweh Modiri woonde in een verlaten fabriek in Noord. Op een avond brak zijn inbreker in en stal zijn laptop. Via een omweg wist hij zijn laptop terug te krijgen, maar dan begint het verhaal pas.

Vergroot

'My Burglar and I' door Kaweh Modiri - from kaweh modiri. The poster of his final project at the Rietveld academy. Kaweh lives in an abandoned factory in Amsterdam-Noord. One night a burglar stole his laptop. Miraculously, he retrieves the laptop, and finds four hours of footage the burglar made of himself. This event was reason for Kaweh to start an investigation into 'his' burglar. This resulted in the film "My Burglar and I". Kaweh Modiri woont in een verlaten fabriek in Noord. Op een avond steelt een inbreker zijn laptop. Hij… Kaweh Modiri

Hij vindt vier uur aan videobeelden van de inbreker, op zijn eigen computer; aanleiding voor Modiri om een onderzoek naar zijn boef te starten. Het onderzoek resulteerde in de film 'Mijn inbreker en ik'. In een interview vertelt Kaweh Modiri meer over de verrassende omkeringen in de relatie met zijn inbreker.