Mediamatic bij Paradiso

Mediamatics interactieve installaties in de poptempel

19 feb 2011
6 mrt 2011

Tijdens The Infiltration Series en 5 Days Off kunnen bezoekers gebruik maken van Mediamatics interactieve installaties. Deze installaties koppelen de fysieke realiteit van het festival aan de virtuele wereld. Spuit virtuele licht-graffiti, maak en deel foto's met je online netwerk, en deel je festival ervaringen met je vrienden.

Vergroot

ikCam during Eurosonic Noorderslag - Abel

ikCam

De ikCam is een interactieve webcam waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen. Lid worden van het sociale netwerk van het evenement bijvoorbeeld, je RFID tag aan Facebook koppelen, of anderen 'frienden' door samen op de foto te gaan. De ikCam maakt netwerken weer persoonlijk. Lees hier meer over de ikCam.

Wow!

De Wow! is een digitale graffiti installatie. Maak je eigen piece en deel het met je vrienden - online en offline.

I like it

Deel je ervaringen tijdens het evenement met je Facebook vrienden, zonder ook maar een computer aan te raken. Door je RFID tag aan je Facebook profiel te koppelen, verander je jouw tag in een fysieke “Vind ik leuk” knop. Alles over de knop kan je hier lezen.

Vergroot

Visitor uses the Wow! - Drawing on the Wow! at Mediamatic Bank, Amsterdam. Robert Keil

Infiltration series

Met The Infiltration Series presenteert Paradiso een nieuwe manier van exposeren. Interactieve kunstwerken met een verrassend, experimenteel en/of subversief karakter breken in op de alledaagse gang van zaken in de poptempel.

Denk aan een audiotour door het gebouw, een carillon in de kelder, een ballet voor de glazenwassers of een projectie van hologrammen op het podium. Om deze infiltraties optimaal te laten slagen worden ze niet vooraf aangekondigd.

Meer informatie

Mediamatic maakt van evenementen interactieve speeltuinen, en verbindt online en offline netwerken. Speel, ontdek en deel. Een overzicht van onze event services vind je hier.