Workshop:

Masterclass met Bert en Johnny

Bloggers voor o.a. GeenStijl

13 mei 2011

Leer kritisch, lollig en cynisch schrijven met Bert Brussen en Johnny Quid de meest beruchte bloggers van Nederland. Deze workshop is een onderdeel van de Pièce de Résistance tentoonstelling.

Vergroot

GeenStijler Rutger interviewt oud-minister Vogelaar - Karolien Buurman

Veel mensen noemen GeenStijl voor het gemak een weblog. Dat dekt de lading niet, maar goed. Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin.

Lollig, irritant, gevat, cynisch of shoquerend; er wordt op verschillende manieren gekeken naar GeenStijl en de andere dingen die deze heren doen. Dat het opvallend is, daar is iedereen het over eens. Ook over het succes van de goedbezochte site kan niet getwist worden. Op 13 mei geven Bert Brussen en Johnny Quid een masterclass hoe je VrijMiBo stukjes kan schrijven. Een master class met een knipoog.

Informatie en registratie

Je kan meteen een kaartje kopen door op 'koop een kaartje' te klikken. Er is maar voor een beperkt aantal mensen plek dus wees snel! De enige manier om zeker te zijn van je plaats is door een kaartje te kopen en meteen te betalen met Ideal of creditcard.
De factuur optie is niet geldig!

De masterclass vindt plaats in Mediamatic Bank, Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Tijden zijn van 16.00 t/m 19.00. Vanaf 15.30 kan je je melden aan de bar. Voor vragen kan je Deborah Meibergen mailen. Workshopprijs (€ 50) is inclusief BTW, een drankje en borrelhapjes. Neem pen, papier en / of een laptop mee!