Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

organisatie 4

Brainstorm, Brainstormen, Brainstormbureau

meer rottigheid, vrolijke noten, vruchtbare frutsels en gefriemel met papier

Het Brainstormbureau richt zich, hoe kan het ook anders, in de breedste zin van het woord op brainstormen. Wij houden brainstormsessies, geven trainingen en ontwikkelen zelf methoden en technieken op gebied van brainstormen en creativiteit. Zelf brainstormen we altijd over van alles en nog wat... In opdracht brainstormen wij ook voor zelfstandigen, ZZP-ers, startende ondernemers, culturele organisaties, gemeenten en bedrijven.... Daarnaast vinden wij brainstormen leuk, zinnig en nuttig. Dus zijn wij daar zelf ook altijd continu mee bezig...

Vaak op het gebied van reclame, publiciteit, maatschappelijke en sociale problematiek. Denk bijvoorbeeld aan klantenwerving, omzetvergroting, naamsbekendheid, acties, stunts, joint ventures, ludieke oplossingen, virals, connected marketing, guerrilla acties, innovatie, communicatie en kunst. Wij zijn echter geen fullservice reclamebureau maar meer een soort voortraject.

Brainstormsessie:
We kunnen langskomen voor een briefing. We stellen de randvoorwaarden op en gaan aan de slag. We komen met een passend voorstel, een brainstormmethode toespitst op uw problematiek.

Klik door voor meer info over de brainstormsessies:

Voorbeelden: acties, promotie, direct mail, below the line, reclame, freepublicity, stunts, sponsoring. Gebieden: events, horeca, opleiding, scholen, tv programma's, formats, reclame, concepten, commercials, goede doelen, het ei van columbus, teambuilding, culturele sektor, maatschappelijk, sociale cohesie, jongeren, ouderen, multicultureel, kunstprojecten.

Brainstormtraining:
Brainstormen in de volksmond is wat anders dan wat wij onder brainstormen verstaan. Er zijn regels, en zijn do en dont's. Er zijn valkuilen, er zijn slimme trucs. Er zijn wetenswaardigheden en verschillende meningen over wat je hoe en welke situatie het beste kan doen qua brainstormen. Er zijn 101 methoden en technieken van brainstormen, maar welke gebruik je wanneer? Er zijn strategische keuzes en verschillende belangen. Teambuilding, een groter draagvlak, politieke keuzes, de frisse wind, een ander geluid. Allemaal zinvolle redenen om een brainstormtraining te volgen.

Klik door voor meer info over de brainstormtrainingen:

Wie zit achter het Brainstormbureau: ir. Robert Pennekamp is afgestudeerd als voedingskundige/bedrijfskundige in Wageningen. Werkwervaring opgedaan als bedrijfskundige en beeldend kunstenaar. Ervaringsgebieden: marketing, reclame en beeldende kunst. Voor de brainstormsessies en traingen werken we samen met free lance creatieven die ervaring hebben met brainstormen.

 
Contactinformatie

Eikenweg 66

1092 CB Amsterdam

Nederland

telefoon +31206868677

www.brainstormbureau.nl/