Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

organisatie

Brainstorm Bureau

in Amsterdam

Het Brainstormbureau richt zich op brainstormen. Wij houden brainstormsessies, geven trainingen en ontwikkelen zelf methoden en technieken. In opdracht brainstormen wij voor zelfstandig ondernemers, gemeentes en bedrijven. Op allerlei gebied, reclame, stunts, guerrilla acties, hoe verder na het kaalslag beleid, bekendheid en beeldende kunst.

Vaak op het gebied van reclame, publiciteit, maatschappelijke en sociale problematiek. Denk bijvoorbeeld aan klantenwerving, omzetvergroting, naamsbekendheid, acties, stunts, joint ventures, ludieke oplossingen, virals, connected marketing, guerrilla acties, innovatie, communicatie en kunst. Wij zijn echter geen fullservice reclamebureau maar meer een soort voortraject.aktie brainstormbureauBrainstormsessie:
We kunnen langskomen voor een briefing. We stellen de randvoorwaarden op en gaan aan de slag. We komen met een passend voorstel, een brainstormmethode toespitst op uw problematiek.

Klik door voor meer info over de brainstormsessies:

Voorbeelden: acties, promotie, direct mail, below the line, reclame, freepublicity, stunts, sponsoring. Gebieden: events, horeca, opleiding, scholen, tv programma's, formats, reclame, concepten, commercials, goede doelen, het ei van columbus, teambuilding, culturele sektor, maatschappelijk, sociale cohesie, jongeren, ouderen, multicultureel, kunstprojecten.

Brainstormtraining:
Brainstormen in de volksmond is wat anders dan wat wij onder brainstormen verstaan. Er zijn regels, en zijn do en dont's. Er zijn valkuilen, er zijn slimme trucs. Er zijn wetenswaardigheden en verschillende meningen over wat je hoe en welke situatie het beste kan doen qua brainstormen. Er zijn 101 methoden en technieken van brainstormen, maar welke gebruik je wanneer? Er zijn strategische keuzes en verschillende belangen. Teambuilding, een groter draagvlak, politieke keuzes, de frisse wind, een ander geluid. Allemaal zinvolle redenen om een brainstormtraining te volgen.

Klik door voor meer info over de brainstormtrainingen:

Wie zit achter het Brainstormbureau: ir. Robert Pennekamp is afgestudeerd als voedingskundige/bedrijfskundige in Wageningen. Werkwervaring opgedaan als bedrijfskundige en beeldend kunstenaar. Ervaringsgebieden: marketing, reclame en beeldende kunst. Voor de brainstormsessies en traingen werken we samen met free lance creatieven die ervaring hebben met brainstormen.

Bijdragen 
 
Contactinformatie

Eikenweg 66

1092 CB Amsterdam

Nederland

telefoon +31206868677

www.brainstormbureau.nl/