Over Datum Eetclub slaat handen ineen met Giro555

Organiseer zelf een eetclub tijdens de Week voor de Hoorn

Het verzet tegen voedselverspilling van de Over Datum Eetclub zal zich vanaf nu inzetten voor de situatie in Afrika. De Hoorn van Afrika (Kenia, Somalië en Ethiopië) kent op dit moment de ergste droogte in zestig jaar. Tien miljoen mensen in deze regio worden bedreigd door een hongersnood. Daarom initieert Giro555 van 1 tot 7 augustus de Week voor de Hoorn. De derde Over Datum Eetclub zal hiervan in het teken staan.

Vergroot

Poster Giro 555 voor de Hoorn van Afrika - Print hem uit! - Gevonden op Giro555 , lees hier meer over hoe jij in actie kunt komen.

Bespaar en doneer!

Een Over Datum diner is niet alleen lekker, je bespaart er ook geld mee. Door niet te verspillen doe je jezelf een financiële meevaller cadeau. Een bedrag dat je vrij kunt besteden aan iets anders, bijvoorbeeld aan het bestrijden van de honger in Afrika. Bedenk wat je bespaart door de Over Datum Eetclub te bezoeken in plaats van een restaurant en doneer dit aan Giro555!

Een Over Datum Eetclub bij jou thuis

Mediamatic heeft een een doe het zelf kit ontwikkeld voor het organiseren van Over Datum diners. Kijk hiervoor op de Over Datum Eetclub website.