Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

3 107

UPDATE - Wie zijn deze dieven?

Bekijk hier de originele camerabeelden en help ons de Duintjer CS inbrekers vinden

In de nacht van zondag 21 op maandag 22 augustus is er bij Mediamatic in het Duintjer CS gebouw op de Vijzelstraat in Amsterdam ingebroken. De tiende keer dat Duintjer doelwit is in de maand augustus. Tussen 0.00 en 0.15 zagen we drie jongens op de beelden van onze beveiligingscamera voorbij komen. Ze kwamen met lege handen binnen en liepen met een flink aantal computers naar buiten.

UPDATE: Sugar Factory meldt dat ook zij en enkele andere bedrijven zijn overvallen door daders die verdacht veel lijken op de Duintjer CS inbrekers. Op de Facebookpagina Boeven Gezocht staan foto's van deze inbrekers. Weet jij wie dit zijn? Geef anoniem een tip door op tel: 0800-7000 of kijk op Meldmisdaad.nl

  • Duintjer CS inbrekers 21-22 augustus 2011 - 

    Beeld opgenomen met beveiligingscamera tijdens een inbraak in de nacht van zondag 21 augustus op maandag 22 augustus. Drie jongens zijn herkenbaar in beeld. Ze waren ongeveer een kwartier binnen en namen geld en laptops mee. Ook liepen ze met verschillende iMacs de deur uit, maar die werden elders in het gebouw teruggevonden.

Klik op een van bovenstaande namen voor meer foto's van de drie jongens, of typ hun naam in de zoekbalk.

Let op: bij uitzondering bevat de commentaarsectie van dit artikel soms stuitende, racistische opmerkingen.

ANP Pers Support weigert plaatsing persbericht

« Vorige 41 … 60 / 107 Volgende »

Nep of niet, 99% is voor plaatsing, dus ...

Gelukkig leven we in een democratie en is dit dus ook weer snel geregeld, ahum.

pauwel
,
24 aug 2011,19:42

aanpakken die slappelingen, werkschuw tuig

Volgende keer wel even de rode loper klaar leggen en wat brochures van de PVDA en groenlinks klaar leggen. wellicht ook een karretje klaar zetten dan hoeven de heren arbotechnisch gezien geen verkeerde bewegingen te maken.
misschien ook wat blikjes drinken klaar zetten zodat de "harde werkers" aan niets te kort hoeven te komen.

Michel
,
24 aug 2011,19:39

Kars T.

Karst T. stond met zn complete foto in de krant, rara politiepet. Maar die had ook geprobeerd die illegaal gehuurde bus zonder dak aan te vallen. Als 4 studenten ernstig verwond raken mag het niet zo een bus. Een verdachte is onschuldig tot zijn schuld bewezen is. Nou deze foto`s en het feit dat ze met dr blote klauwen deuren etc vast pakken zijn denk ik bewijs genoeg. Kars T. is dood dus wie weet was ie wel in slaap gevallen ( schuld dus niet bewezen)

willum
,
24 aug 2011,19:39

de staat is tot niets in staat

Top!
En hoeveel werknemers heeft U?? dan zijn er laptops gestolen met persoonlijke gegevens neem ik aan.Ieder kan dan een klacht indienen en vergoeding voor het schenden van de privacy van de eigenaren neem ik aan.Vervolgens de schade aangericht door ontbreken van Uw gegevens belemmeren van de voortgang van zaken.

evander
,
24 aug 2011,19:33

Goed Voorbeeld

Zowel bij een werk als prive moeten mensen met hun poten afblijven van anderen hun spullen. Heel goed dat jullie deze duidelijke beelden op het net zetten. Privacy is niet meer aan de orde als zij er lak aan hebben. Ik hoop dat jullie ze op deze wijze te pakken kunnen krijgen. Alle schade + boete laten vergoeden op de daders en een goede gevangenisstraf. Ik hoop dat ze gepakt worden, Helemaal goed en SUCCES

Hans
,
24 aug 2011,19:17

Hoezo privacy?

Is het inbreken niet veel erger dan een filmpje maken "in eigen huis"?

Gjalt
,
24 aug 2011,19:03

gefilmd worden op eigen risico

kan toch als sticker op elk pand? net als betreden op eigen risico? een gat van 30 meter diep, dag erna beton erin...

bas
,
24 aug 2011,18:50

Privacy

Bij ingang tekst opnemen, dat de onbevoegde betreder van het pand er mee akkoord gaat dat beelden op het internet gepubliceerd zullen worden en dat afzien wordt van de privacy-rechten. Indien niet accoord, dan moet je het pand niet betreden !

T. Huisman
,
24 aug 2011,18:49

Goeie aktie !

Wegwezen met privacy wet. Daar hielden de dieven ook geen rekening mee ! Ze staan er goed op dus die hebben ze zo.

Tyson
,
24 aug 2011,18:27

Wet op privacy/persoonbescherming?

Wet op privacy bestaat niet. Wel wet op persoonsbescherming. Daarin staat dat men privacy gevoelige gegevens zoals naam en adres niet zonder toestemming mag publiceren of aan derden verstrekken. En volgens mij gebeurt dat hier ook niet.
Tevens mag men een verdachte niet zonder meer als dief kenmerken (laster en smaad). Het is beter om deze mensen aan te duiden als personen die gezocht worden omdat ze iets hebben meegenomen zonder te betalen, buiten openingstijden.
En tegen dit laatste kan geen jurist wat doen!
Succes met de afhandeling

Blondt, mw. Blondt
,
24 aug 2011,18:13

Oplossing

eigen systeem bedenken voor bescherming eigendom..
380 3 fase volt op de deuren zetten en ramen als alarm word ingeschakeld
1 ding is zeker dat doen ze ff niet meer zo snel..

luc
,
24 aug 2011,18:13

Zo doorgaan.

Hopelijk worden ze gauw gepakt en eindelijk veroordeeld.

B. Lom
,
24 aug 2011,18:02

Stunt ?

Hmm, de datum van het persbericht klopt niet (14 augustus), kernwoorden van het persbericht zijn CBP en Kohnstamm, de drie verdachten lijken een en dezelfde figuur, en welke inbrekers doen steeds netjes de deuren dicht ?

Of het nu een stunt is (wat ik hoop) of echt is - goed dat de wetgeving omtrent privacy en videobeelden nu weer in de actualiteit komt en zo te zien voor veel discussie zorgt.

Peter
,
24 aug 2011,17:58

Een ridder orde waard ga zo door.

Goed gedaan,als alle cameraas zulke goede beelden gaven en iedereen die word bestolen dit op deze manier probeert op te lossen zijn we op de goede weg.
Privacy haha, en de ondernemer elke keer meer premie betalen.
Als ze overdag zo hard zouden willen werken, hoefden ze ook niet te stelen.
Eigen schuld dikke bult, tuig

h Weusthuis
,
24 aug 2011,17:55

Jullie hebben gelijk!

Qua privacy zijn inbrekers beter beschermd dan hard werkende ondernemers. Jullie hebben het volste recht dit openbaar te maken. Alarmsysteem is ook zinloos (ervaring)
Het is minuten werk en politie c/q bewaking kan er niet zo snel komen.
Misschien is een grote emmer gele verf boven de deur een idee? Iets makkelijker herkenbaar als ze weer buiten lopen. Of een grote hele valse hond uit het asiel halen, whaaaa, doen jullie nog een goede daad mee ook!
Het kan in elk geval niet zo doorgaan want na een paar keer betaald de verzekering ook niet meer uit. Sterkte! Hoop dat die hufters snel gepakt worden!

Esmee
,
24 aug 2011,17:54

Panasonic?

Peter,

Je bedoelt onze oude telefooncentrale die in Post CS achterin de gang hing? Gut die hebben we volgens mij laten hangen daar...

Marco
,
24 aug 2011,17:52

Privacy

Wat mij betreft vervalt de privacy van iedere misdader op het moment dat hij of zij zijn of haar misdaad pleegt.
Ik geef jullie dan ook groot gelijk dat deze beelden opbaar worden gemaakt.
Beelden van inbraak of overvallen zouden gewoon openbaar mogen worden gemaakt en dit zou via de wet mogelijk moeten zijn.

Nachtuil
,
24 aug 2011,17:50

Toesr, dus je bent voor een monoculturele samenleving?

hoe zie je dat precies voor je?

,
24 aug 2011,17:43

Engeland al vergeten ?

In londen hangt het toch ook vol kameras ! Daar heeft zich geen mens bezwaart
nadat deze smeerlappen ! Alweer vergeten ? Beter een teveel als te weinig !

Sjaak
,
24 aug 2011,17:42

Groot gelijk

Voor mij hebben jullie groot gelijk om de foto's te publiceren. Hopen dat de politiek en justitie nu eindelijk eens wakker wordt zal wel weer ijdele hoop blijken te zijn

Rien Bos
,
24 aug 2011,17:34
« Vorige 41 … 60 / 107 Volgende »