Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

3 107

UPDATE - Wie zijn deze dieven?

Bekijk hier de originele camerabeelden en help ons de Duintjer CS inbrekers vinden

In de nacht van zondag 21 op maandag 22 augustus is er bij Mediamatic in het Duintjer CS gebouw op de Vijzelstraat in Amsterdam ingebroken. De tiende keer dat Duintjer doelwit is in de maand augustus. Tussen 0.00 en 0.15 zagen we drie jongens op de beelden van onze beveiligingscamera voorbij komen. Ze kwamen met lege handen binnen en liepen met een flink aantal computers naar buiten.

UPDATE: Sugar Factory meldt dat ook zij en enkele andere bedrijven zijn overvallen door daders die verdacht veel lijken op de Duintjer CS inbrekers. Op de Facebookpagina Boeven Gezocht staan foto's van deze inbrekers. Weet jij wie dit zijn? Geef anoniem een tip door op tel: 0800-7000 of kijk op Meldmisdaad.nl

  • Duintjer CS inbrekers 21-22 augustus 2011 - 

    Beeld opgenomen met beveiligingscamera tijdens een inbraak in de nacht van zondag 21 augustus op maandag 22 augustus. Drie jongens zijn herkenbaar in beeld. Ze waren ongeveer een kwartier binnen en namen geld en laptops mee. Ook liepen ze met verschillende iMacs de deur uit, maar die werden elders in het gebouw teruggevonden.

Klik op een van bovenstaande namen voor meer foto's van de drie jongens, of typ hun naam in de zoekbalk.

Let op: bij uitzondering bevat de commentaarsectie van dit artikel soms stuitende, racistische opmerkingen.

ANP Pers Support weigert plaatsing persbericht