Over Datum Eetclub 11

Una cena Italiana met Nicoletta Tavella

18 okt 2011

We hebben de herfst weggejaagd tijdens deze Over Datum Eetclub onder begeleiding van Nicoletta Tavella. Less is more was het credo van de avond. Geen ingewikkeldheden, maar goed en lekker eten in fijn gezelschap. De belangrijkste ingredienten van de Italiaanse keuken én een geslaagde warme avond.

Vergroot

Gegrilde paprika - ODE 11 Anna Meijer

Nicoletta Tavella

De kokkin is een bezige bij. Naast koken in haar kookstudio waar ze allerhande workshops geeft, schrijft ze op verschillende blogs en heeft haar eigen tv-programma op een Italiaanse zender. Alles wat Nicoletta doet staat in het teken van Italie, want daar liggen haar roots. Tijdens dit Italiaans diner gaat zij haar passie voor de Italiaanse keuken op ons overbrengen, bon appetito!

Vergroot

ODE 11 met Nicoletta Tavella - Anna Meijer

Menu

Als voorafje konden we genieten een salade van gegrilde groenten en brood. Vervolgens werd de minestrone in de borden gegoten, met als topping pesto en Italiaanse kaas. Vervolgens waren er gewokte groenten én paddestoelen van ons eigen Mediamatic Paddestoelen Paradijs. Ter aflsuiting van de avond serveerden we een frisse fruitsalade.

Vergroot

Aubergine snijden - ODE 11 Anna Meijer

Vergroot

Aan tafel - ODE 11 Anna Meijer

Vergroot

Minestrone - ODE 11 Anna Meijer

Vergroot

Koken - ODE 11 Anna Meijer

Meer informatie

Over Datum Eetclub 11 vond plaats in Mediamatic BANK, Vijzelstraat 68. Deuren openden om 17:30.