Edwin Florès

Enlarge

Edwin Florès -

Achterhoeker van geboorte en opgegroeid in de natuur.

Mijn naam is Edwin Florès en voor zover ik me kan heugen ben ik bezig met het plukken van eetbare planten, bessen, noten en veel meer lekkers uit de natuur. Casa Foresta het huisje in het bos! Als je me als kind de vraag had gesteld van "waar wil je het liefste wonen" dan had ik dat als antwoord gegeven en eigenlijk is dat nu nog steeds zo. Nu nog even doorsparen voor dat mooie huisje in het bos.. Doel van mijn bedrijfje is vooral veel plezier beleven met al het eetbare wat de natuur ons schenkt en dit doe ik door het leveren van mijn groeibaaltje, workshops en reizen.

Ik beleef veel vreugde in het verzamelen van eetbare planten, paddenstoelen etc.. Wat ik net zo leuk vind is het overbrengen van mijn kennis aan anderen zodat zij ook net zoveel lol beleven als ik.

Tijdens de workshop Food, Fire&Fun mag ik alles doen wat ik vroeger eigenlijk (nog) niet mocht. Vuurtje stoken, paddenstoelenplukken en wijntjes drinken! Bij de reizen die ik organiseer ben ik ook zelf aanwezig om samen met mensen het bos in te trekken of een hengeltje uit te gooien om vervolgens veel plezier te beleven aan het koken van wat we verzameld of gevangen hebben.
Ben tevens erg blij met de revival van "Back to Nature"! Het is zo mooi buiten, of het nu op een bouwterrein, bos, weiland of park is overal is er wel wat te eten te vinden en daarnaast is het geweldig om de elementen tijdens de wandelingen in je gezicht te voelen. Zon, wind, regen, sneeuw of mist allemaal brengen ze bepaalde gevoelens met zich mee. Ik voel me dan weer helemaal mens...

Contact information

  • Edwin Florès