Theater & Gesprek: Generatie IK gaat LOS

Een avond over drugs en de hedendaagse party-scene.

18 Nov 2011

Wat is er nog over voor de generatie IK om te doen na generaties gebruik van joints, LSD, coke en XTC? Generatie IK gaat LOS op alles wat god verboden heeft.

Enlarge

Partygirl -

Een avond op onderzoek naar het waarom achter het LOS gaan van de generatie IK. Xtc, coke, wiet, GHB, ketamine, amfetamine, MDMA, lachgas, poppers, ritalin: het kan niet op. Is het slechts een middel om de 57 zomerfestivals af te kunnen vinken, wellicht een ontsnapping uit de beslommerde realiteit van een totaal verveelde generatie, of is het juist die enige uitlaatklep voor een generatie die gebukt gaat onder de stress van de almaar toenemende prestatiemaatschappij?

De avond gaat LOS met een voorstelling (LOS) van Puck van Dijk: een visuele trip die ons meevoert in zowel de donkerste krochten als de hoogste toppen van de huidige party-scene.
Vervolgens zal een panel van experts, ervaringsdeskundigen, geheelonthouders én het publiek in discussie gaan over het hoe en waarom van het onbegrensde verlangen van Generatie IK om LOS te gaan.