Top of this document
Go directly to navigation
Go directly to page content

2 7

Generatie IK©.... Waar blijft de revolutie?!

Kunstmanifestatie

Wereldwijd trekken Generatie IKers ten strijden: in het Midden Oosten zetten jongeren zich in voor gelijkheid en vrijheid, en ook in Parijs, Londen en Madrid zijn het de jongeren die in opstand komen, hun stem laten horen. Volgens Thomas Jefferson heeft iedere generatie een nieuwe revolutie nodig... Waar blijft dan de revolutie van Generatie IK© in Nederland? Wij weten het antwoord: die vindt plaats op 26 januari 2012 in De Balie in Amsterdam!

In samenwerking met VPRO Dorst organiseert De Balie het programma Generatie IK© waar blijft de revolutie!? Tijdens deze kunstmanifestatie zullen Generatie IKers, met achtergronden variërend van beeldende kunst tot fotografie en van spoken word tot theater, uiting geven aan de blik van Generatie IK© op het thema revolutie.

Tijdens deze avond dient De Balie als hoofdkwartier voor de revolutionairen en worden haar trappen als barricades beklommen. Na het centrale zaalprogramma zetten revolutionaire IKers de revolutie voort door middel van verscheidene live performances, interactieve workshops en multi-dimensionale kunstinstallaties, verspreid over het hele gebouw van De Balie.

Op 26 januari vindt dé revolutie van 2012 plaats, dus wees er snel bij, koop je kaarten en bereid je voor op de revolutie van Generatie IK©.

Ga voor inspiratie en meer informatie naar http://www.debalie.nl/artikel.jsp?articleid=385531

Contributions