Bazar Bizar

Kunst Festival Rotterdam en omstreken

23 Jun 2012

Op zaterdag 23 juni 2012 zal rondom de Oude Kerk Charlois het leukste kleinschalige festival van Rotterdam en omstreken: Bazar Bizar plaatsvinden. Een zomers kunstfestival met vermaak en vertier uit alle windstreken, verrassing en prikkeling voor jong en oud. Bazar Bizar brengt kunst, muziek, lekker eten en performances bij elkaar.

Enlarge

Bazar Bizar - Kunst Festival Rotterdam. Zaterdag 23 juni 2012. Gevonden op BAZARBIZARROTTERDAM Stichting Bazar Bizar

50 bekende en minder bekende kunstenaars en vormgevers zullen op een originele manier hun werk presenteren en ver¬kopen rondom de Oude Kerk Charlois. Het publiek kan een grote diversiteit aan hedendaagse beeldende kunst zien en kopen: schilderkunst, fotografie, illustratie, mode, grafisch en industrieel ontwerp. Dit alles ondergedompeld in een bizarre en vrolijke sfeer. Een avontuurlijke, verrassend en eigenzinnige muziek- en performance programma biedt bezoekers van Bazar Bizar spannende en swingende muziek tot intieme en verrassende luistermomenten. Naast optredens van de bands The Bucket Boyz, Strafkamp, Grassmoawer & Pomrad kun je in de Oude Charloisse Kerk een uniek optreden verwachten van (geluids) kunstenaar Dennis de Bel en organist Rien Donkersloot. Rondom de grote circustent kun je bijkomen van bizarre optredens en waanzinnige indrukken, en genieten van huisgemaakte (vega) hamburgers door de ‘Burgertrut’, soep van ‘KOM Rotterdam’ of een biertje met een prachtig uitzicht over het hele terrein.

In 2012 valt Bazar Bizar samen met het 550-jarig bestaan van Charlois. Daarom organiseren we ‘De grote paardenrace’ die zal plaatsvinden op de paardenrenbaan vlakbij het festivalterrein. Je kan je hiervoor op de dag zelf aanmelden. Of laat je als Karel de Stoute op de foto zetten en doe zo mee aan de ‘Karel de Stoute Contest’.

De organisaties van Bazar Bizar en het Kunstweekend Charlois hebben besloten om in 2012 beide evenementen gelijktijdig plaats te laten vinden dus mocht u naar een bezoek aan Bazar bizar nog niet genoeg kunst gezien hebben kunt u zich nog verdiepen in het aanbod van het Kunstweekend.

Hou de site www.bazarbizarrotterdam.nl in de gaten voor het laatste nieuws en deelnemers. We zien je graag op 23 juni 2012 op de Charloisse Kerksingel, Rotterdam!

Zaterdag 23 juni 2012, Bazar Bizar festival
13:00 tot 21:00 uur
Gratis toegang!

Charloisse Kerksingel
Rotterdam, Oud Charlois

Meld je aan bij het Facebook event!