Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Mediamatic FABRIEK expertmeeting

invulling van de van Gendthallen

Op een mooie zomerse namiddag in juli spraken we met een groep bevriende experts over onze toekomstplannen voor de Mediamatic FABRIEK in de Van Gendthallen.

Na een korte introductie en rondleiding door de Van Gendthallen werd er op de kade gediscussieerd over de locatie, het gebouw en ons programma. Onze gasten waren verheugd te zien dat we daar al druk bezig zijn met aquaponics en het organiseren van tentoonstellingen. Ons enthousiasme over de plek en toekomstig programma werd gedeeld door onze tafelgenoten en het bleek een inspirerende middag te worden.

Reacties (5)

i say keep posting, thank you

Milna Bubur Bayi Organik, MPASI Terbaik untuk Si Kecil Onze gasten waren verheugd te zien dat we daar al druk bezig zijn met aquaponics en het organiseren van tentoonstellingen. Ons enthousiasme over de plek en toekomstig programma werd gedeeld door onze tafelgenoten en het bleek een inspirerende beli grosir sprei di bedibedi aja middag te worden.

  • RCA Sparepart Motor - 

    RCA sparepart motor berkualitas terbaik dengan harga terjangkau di indonesia kembangkan oleh PT Dirgaputra Ekapratama di bagian produk sparepart motorcycle perusahaan yang bergerak dalam bidang distribusi suku cadang (sparepart) mobil dan motor dan berdiri pada bulan Agustus 1994.

,
28 jul 2015,11:22

great

,
28 jul 2015,11:21

good

nice article. thank you for the information http://jhon.my.id/minuman-berenergi-aman-tidak-berbahaya

,
1 jun 2015,11:12

A great busy day

I think you are so busy. And it is so interesting. Nice.
http://erateknologi.com/gadget/asus-zenfone-smartphone-android-terbaik/

,
4 okt 2014,3:20
Reacties (5)