Slum Session #16

Promotie

19 mrt 2013

We bouwen flink door en komen steeds dichterbij de opening van onze stad. Wat nu? Hoe zorg je ervoor dat hongerige mensen naar je restaurant komen? En kids naar je knutselworkshops? Op de avond van 19 maart was er soep voor iedereen en deelde social media expert Minke Havelaar haar wijsheid. Ze gaf de bouwers advies over het inzetten van (sociale) media om projecten en evenementen te promoten.

Vergroot

Soup and social media test at slum sessions #16 - This picture was taken at Mediamatic Fabriek. During Slum Sessions #16 part of Freezing Favela. Erik Diekstra

Freezing Favela

We bouwen een kleine stad in Mediamatic Fabriek. Bouwers, koks en andere initiatiefnemers hebben de kans gekregen om een deel van de grote industriële hal op te eisen. Ze werken zelfstandig aan hun projecten, maar zoals in elke andere gemeenschap moeten materialen, ruimte en functies gedeeld worden. Favela bewoners maken tosti's from scratch, papier van koeienstront, meubels van karton, en eten van ingrediënten uit onze eigen aquaponics boerderij. Wij zijn iedere woensdag- en zondagmiddag geopend.