Olga Vocal Ensemble

The Good Ol’ Days

23 May 2015
  • 20:15
  • De Balie
  • Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam

In haar nieuwe programma The Good Ol’ Days neemt het Olga vocal ensemble haar publiek mee naar de vroege jaren van de vorige eeuw. Naast de indrukwekkende mannenkoren van Richard Strauss en de komische drinkliederen van Francis Poulenc zingen ze nostalgische hits als “moeder, ik ben toch zo blij als u lacht” van Johny Jordaan en “La vie en rose” van Édith Piaf.

Enlarge

-0-0-820-540 (1) -

Olga is een fris vocaal ensemble bestaande uit vijf jonge mannen, dat haar publiek genot bezorgt met ongebreideld plezier, drama, enthousiasme en gewoonweg prachtige muziek. De zangers van Olga, Philip Barkhudarov, Pétur Heimisson, Gulian van Nierop, Jonathan Ploeg en Bjarni Guðmundsson, ontmoetten elkaar op het Utrechts Conservatorium. Een Nederlands ensemble, maar ook met zangers uit IJsland en Rusland en liederen uit verschillende windstreken een gezelschap met internationale allure. Met succesvolle tournees door IJsland, Duitsland, Frankrijk en Luxenburg, hebben ze ook in het buitenland al naam gemaakt.
Met hun programma The Good Ol’Days laten de mannen van Olga weer niemand onberoerd. Met humor en enthousiasme pakken ze hun publiek in, met nostalgische en sfeervolle muziek raken ze de gevoelige snaar. Daarnaast zijn ze er toe in staat om met hun ongekunstelde vocale schoonheid en muzikale talent elk genre om te toveren tot een vijfstemmig festijn. Iedereen is van harte welkom om het zelf te ervaren!