robert pennekamp

Pre SAIL sale

installaties, schilderijen, beelden en wat ouder werk in de sale.

25 Jul 2015
26 Jul 2015

op zaterdag 25-07-2015 en zondag 26-07-2015; Opening Pre SAIL sale; met werk van Irene Janze en Robert Pennekamp

opening met recent werk, schilderijen en beelden, sale van ouder werk ... van 16 - 18 uur; atelier is tegenover het Scheepvaart Museum, Nieuwe Vaart 5-9, 1018 AA Amsterdam. check ook het facebook event:

https://www.facebook.com/events/440996196025610/

Enlarge

Robert Pennekamp - Robert Pennekamp

Het is zomer en net voor de SAIL er aan komt. Maar omdat we binnenkort deze geweldig mooie ruimte tegen over het Scheepvaart Museum moeten verlaten doen we op de valreep nog even een opening.

Zorg dat je altijd een elevator pitch paraat hebt, een korte presentatie waarin je enthousiast vertelt wie je bent en waar je goed in bent. Vrij vertaald betekent ‘elevator pitch’ een verkooppraatje-in-de-lift. In de tijd van een ritje met de lift moet je jezelf presenteren als de ideale oplossing voor het probleem van je gesprekspartner.
Meer kansen met de elevator pitch Nou dat gaan we dan gauw doen… Beginnen we boven of benden ? En wat hebben we nog meer nodig ? What’s next? After What’s left of Vincent van Gogh ? Samen bouwen

Samen bouwen aan wat beters. Een thema voor een workshop. Iets maken door je handen uit te steken, te overleggen, initiatief te nemen, te experimenteren, uit te zoeken. Of voor de lol samen iets maken, of met een boodschap of aan de hand van een opdracht. Dit is een voorbeeld met iets maken van hout, maar het kan ook met gevonden spullen, samen iets schilderen of ideeën verzinnen. Het zijn maar een aantal mogelijkheden van de workshops.
Teambuilding, bedrijfsuitje

Dat kan in het atelier maar ook bijvoorbeeld bij het bedrijf waarbij u werkt, als teambuilding, een bedrijfsuitje of hoe je het maar noemt. Alle mensen kunnen meewerken en je hoeft geen verstand van kunst te hebben of bijzondere kwaliteiten te hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor de lol, als feest, het zoeken naar nieuwe wegen van creativiteit of nieuwe invalshoeken. Met bij voorbeeld creatieve brainstorm opdrachten. Bijvoorbeeld hoe gekker hoe beter, of aan de slag met een thema, of wellicht met een bestaande probleemstelling.

Workshop en meteen resultaat

Er zijn vele mogelijkheden. Ik noem er maar een paar.
We kunnen wat er gebouwd is even laten staan. Bijvoorbeeld een maand, met een opening erbij. Maar het is ook mogelijk het alleen op video vast te leggen, of als “one day sculpture” één dag te laten staan. Graag kom ik langs om het door te spreken, aan de hand van uw wensen, budget of mogelijkheden.