188 m2 / 5 - 20 p.

Aquaponics

Unieke ruimte in glazen kas

Onze Aquaponics bevindt zich in een grote kas. U bevindt zich tussen kruiden groenten en planten. Aquaponics is een methode die wordt gebruikt om duurzaam voedsel te produceren in de stad, omdat het nauwelijks ruimte inneemt. Planten en vissen worden samen gekweekt. De vissen produceren ammoniak, dat door bacteriën wordt omgezet in voedzame stoffen voor de planten. Hiernaast leent deze ruimte zich onder andere voor brainstormsessies, vergaderingen, of workshops.

Vergroot

Brainstormsessie in de Aquaponics Kas - Getting together in the Aquaponics Greenhouse to discuss the end results of the brainstorm session.

Capaciteit

Opstelling Aantal individuen
Vergadering / Workshop 10
Presentatie 15
Ontvangst 20

Extra informatie

In onze kas groeien al onze kruiden en een groot deel van onze groenten. Zodra de zon op de kas schijnt, warmt deze snel op. Samen met de geur van de planten en het rustgevende geluid van stromend water, verspreidt zich een heerlijk tropisch aroma.

Techniek

Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij verschillende mogelijkheden bieden voor beeld en geluid, zoals een professionele presentatie opstelling met microfoon en beamer. Laat ons weten wat u nodig hebt om te presenteren (laptop, aansluitingen, etc.). De sluisdeurenloods beschikt over een groot scherm waarop u kunt projecteren.

Meubilair

Deze ruimte is in overleg in te richten voor presentatie, receptie of vergadering. Wij beschikken over eigen biertafels, banken, bureaus, stoelen en een kleine garderobe. Overig meubilair kan gehuurd worden.

Aanvullende Mogelijkheden

Wij bieden bij Mediamatic een aanvullend programma aan. Variërend van inspirerende workshops, rondleidingen tot uw eigen experiment. Lees hier verder over de mogelijkheden.

Contact

Voor reserveringen, meer informatie of een rondleiding mail: event@mediamatic.nl of bel +31206389901.

Vermeld de volgende informatie: hoeveel personen, type evenement, gewenste datum, indicatie van de duur, technische wensen, catering en andere voorkeuren.