Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Aanvullend programma bij zaalverhuur

Naast een eigen keuken, personeel, techniek en meubilair kunnen we ook een aanvullend programma organiseren om u een volledige Mediamatic-ervaring te bezorgen. Inspirerende workshops of rondleidingen zijn voor ons namelijk een dagelijkse aangelegenheid. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Vegan food en zelfgebrouwen bier

Het restaurant van Mediamatic ETEN vormt de hart van de Biotoop. Hier koken de chefs op maat voor iedere gelegenheid. We beschikken over een houtgestookte leemoven waarin we pizza's bakken, kweken zelf onze kruiden in de Aquaponics kas en we brouwen ons eigen bier in het Bio Clean Lab. Kijk hier voor ons actuele menu.

Chef Rolf preparing a delicious dinner.

Chef Rolf preparing a delicious dinner.

-

Our open kitchen serves delicious seasonal vegan food.

Rondkijken op de Biotoop

Wil je meer te weten komen over onze Biotoop, brouwerij en laboratorium? Tijdens de Mediamatic Tour nemen we je mee langs onze verschillende projecten en kunstinstallaties. Je leert meer over onze achtergrond als culturele instelling, de potentie van micro-organismen en bio-based materialen, hoe je zelf voedsel kan verbouwen in de stad en de gebiedsontwikkeling van het Dijkspark. Een rondleiding duurt afhankelijk van de wens 30 - 60 minuten.

Art of Deception Tour

Art of Deception Tour

-

Learning more about the exhibition 'The Art of Deception'.

Techniek

Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij verschillende pakketten aanbieden voor beeld en geluid. Van eenvoudige presentatie opstelling met microfoon, beamer en versterking tot volledige back-line tijdens muzikale evenementen. Graag vernemen we van u op welk medium u wenst te presenteren (laptop, aansluiting e.d.).

Album Release Délage A.K.A. Loverboy Beatface and the Togetherness

Album Release Délage A.K.A. Loverboy Beatface and the Togetherness

-

Performing at Mediamatic's Sluisdeurenloods.

Meubilair

Iedere ruimte is in overleg in te richten voor presentatie, receptie of vergaderdoeleinden. Wij beschikken oven eigen biertafels, banken, bureau’s, stoelen en een kleine garderobe. Overig meubilair kan gehuurd worden.

Mediamatic ETEN terras by night.

Mediamatic ETEN terras by night.

-

Adjacent to the restaurant and bar of Mediamatic ETEN you will find our own private terras and harbour. Mooring with your personal boat is optional.

Zelf geur maken, bierbrouwen, fermenteren en materialen kweken

Bent u op zoek naar een aanvullend programma? Wij verzorgen verschillende workshops waar je met een kleine groep leer bierbrouwen, paddestoelen kweken, aquaponics systemen bouwen, kimchi maken of zelf parfum maken. Vraag ons naar de mogenlijkheden.

Learning more about mushrooms

Learning more about mushrooms

-

Together with Wouter Hassing you can learn how to cultivate mushrooms at home. A beginner workshop takes about 2 hours.

Varen over het IJ met Meneer Vrijdag

In onze haven is momenteel het kunstproject Rederij Lampedusa van Teun Castelein te zien. Op verzoek is het mogelijk een tour te boeken met deze bijzondere vluchtelingenboot; de Meneer Vrijdag. Tevens is het mogelijk met eigen boot aan te meren en af te varen.

Testing the Meneer Vrijdag, flagship of Rederij Lampedusa

Testing the Meneer Vrijdag, flagship of Rederij Lampedusa

-

282 mensen hebben op dit schip de oversteek gemaakt van Noord Afrika naar Europa. We zijn er nog niet uit hoeveel vrienden je er naar Amsterdamse maatstaven op kwijt zou kunnen. Rederij Lampedusa is een project van Teun Castelein.

Experiment

Heb je zelf een leuk idee? Mediamatic Biotoop is eerder gebruikt als locatie voor modeshows, eetperformances, de melk-salon, een geur datingshow, fermentatiemarkt, muziekfestival en meer.

Rotzooi fermentation market

Rotzooi fermentation market

-

Presenting the best fermented products in the city.

Offerte

Voor een op maat gemaakte offerte neemt u contact op met