radio, tv, actualiteiten, recent nieuws, tros, avro, bnn, vpro, ned 1,2,3, rtl, sbs 5,6,7, veronica Robert Pennekamp

LULma TV

het meest onbekeken tv programma

Wij rennen rond met tv camera's , audio hengels, ouwe voor-oorlogse-loodzware teve recorders, houten microfoons uit het jaar 0.... Niet voor de lol, maar omdat het moet.
En dan houden we ook van verrassingen.... Overal duiken wij op. Meestal compleet onverwachts. Maar de eerlijkheid gebiedt toe te geven, dat we ook tegen een zacht prijsje over te halen om iets commercieels te komen doen. Soms kunnen ook wij, soms de verleiding niet weerstaan. Het kan zijn dat ook u ons doelwit, toekomstige bn-er, ouwe bn-er, echte n-er, uitverkoren middelpunt of zielig slachtoffer bent. Of rekent u zich tot die ene ongelukkige waarvoor opeens alle deuren open gaan? Wij beloven daarnaast ook van alles, en maken niks waar. Wij zetten u even in het zonnetje, als de zon het toelaat. U bent even het lichtpuntje in onze duisternis. Maar we knippen u er ook uit als u niet precies doet, wat wij hadden verwacht, zonder het er van te voren bij te vertellen.... Het is maar dat u het weet. Life sucks LULma rulez...

Lulma TV

Waarom ? Daarom ! Meer weten over ons sterk wisselende crew en camera team ? Check this out !!!

http:/www.brainstormbureau.nl/lulmatv.html]

Wij zijn voor onze produktie van NEP TV en LULma TV op zoek naar onwillige slachtoffers voor onze willige camera's. Ook hebben wij een ruim aanbod van spookvacatures: uitbreiding van ons freelance op afroep beschikbare camera tv team, hengelaars, omroepers, bewakers en pittige tantes met haar op hun tanden. Wij zoeken pittige enthousiaste vlotte zelf ingenomen, wellicht een tikkelje, bijna asociale, filantropische top hema worst modellen, die weten wat is om het publiek te bespelen. Grijpgraag, gulzig, ongeremd maar beklemmend enthousiast. Als tegenprestatie, bij het vervullen van een van onze vacatures bieden wij u eeuwige roem, een vet salaris (geen geld), een top belevenis in de toekomst doorgroeimogelijkheden naar hogere functies, meerijden in de ouwe rot auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden, mee met de grote baas en flut filmpjes op youtube en facebook liken is een vereiste.

Vergroot

ons assortiment nette beschikbare nep camera's, recorders, hengels, microfoons en speciale rariteiten -

118

119

DATING30_03

DATING40_01

DATING70_04

10106

DATING80_04

DATING110_01

DATING90_01

DATING100_01

DATING140_01

DATING150_01

DATING170_01

DATING120_01

DATING130_01

DATING160_01

DATING180_01

tv producties van lulma tv

altijd voor achter en in de camera

meerdere liefst zo extreem mogelijk met hoog knuffel gehalte