Top of this document
Go directly to navigation
Go directly to page content

Between Dark and White II

Deel 2: Erik Olofsen; State of Delusion

In het werk van Erik Olofsen, dat bestaat uit complexe combinaties van hout, karton, foto's en projecties, wordt de invloed van een (toenemend) mechanische werkelijkheid vertaald in een kille omgeving waaruit de menselijke ervaring verdwenen lijkt.

Deze tentoonstelling vormt onderdeel van de serie Between Dark and White: drie tentoonstellingen over de Mentale Ruimte, met werk van Erik Olofsen, Anami Schrijvers en Erica van Loon.

P/AKT nodigt voor drie aansluitende presentaties telkens een van de deelnemend kunstenaars uit om zijn/haar mentale ruimte in de fysieke ruimte van P/AKT te creëren. Dat betekent dat aan alledrie de gelegenheid wordt geboden om een nieuw werk te realiseren en daarvoor elk ook eenmaal de hele ruimte van P/AKT te benutten. De andere twee reageren op deze grootschalige presentatie door er een kleiner werk naast te plaatsen. De exposanten wordt hiermee dus ook gevraagd om een dialoog met elkaar aan te gaan. Op die manier ontstaan er steeds verschuivende constellaties, waarin vanuit wisselend perspectief een aantal uitersten aan bod komen.

Opening op zaterdag 4 oktober van 20.00-24.00 uur.
Tentoonstelling loopt van 4 oktober t/m 26 oktober 2008 en is te bezoeken van donderdag t/m zondag van 14:00 tot 18:00 uur.

Ga voor meer informatie naar de website van PAKT.

Contributions