Mediamatic Magazine 7#2

zomer 1993

The World Issue: Wereld Artikelen
Dit nummer van Mediamatic zou eigenlijk het Wereldnummer worden. Een Mediamatic over de hele wereld! Dat bleek wel erg ambitieus. Daarom presenteren we een aanvullende selectie wereldartikelen (zoek naar World Articles). Deze wereldartikelen zijn nog niet geschreven. Het zijn latente bijdragen aan een virtueel wereldnummer.

Vergroot

vol.7#2 The World Issue - Mediamatic Issues Mediamatic Issues Mediamatic Issues

Voor sommige bijdragen hebben we zelfs geen auteurs. U kunt de inleidingen lezen en er zelf een artikel bij dromen. U kunt op de antwoordkaart achterin dit nummer uw stem uitbrengen voor maximaal drie van de mogelijke stukken. De artikelen waar voldoende reacties op komen zullen we alsnog laten schrijven en vervolgens afdrukken in komende nummers van Mediamatic.

Geef uw prioriteit aan door nummertjes in de vakjes te plaatsen: 1 voor moet beslist geschreven worden, 2 voor zou ik graag willen lezen, 3 voor zou ook best interessant zijn.

Als u het niet van uw medelezers wilt laten afhangen kunt u een artikel ook sponsoren. Voor 25 cent per woord garanderen we u een prima stuk van een lengte naar keuze (1000. 2000 of 3000 woorden). Het artikel wordt dan gepubliceerd onder vermelding van uw naam als sponsor. (voor uw naam als auteur gelden andere tarieven) Bij meerdere sponsoren per artikel worden de kosten gedeeld en worden natuurlijk ook alle sponsoren vermeld.

Op de antwoordkaart is ook ruimte voor uw opmerkingen over Mediamatic. Schrijf ons eens een kaartje! Wat bevalt u en wat niet? Wat mist u in Mediamatic? Waarom leest u het? Het is voor de redactie niet eenvoudig zich een goed beeld te vormen van onze lezers. Mogelijk gaan we later dit jaar een systematische lezersenquête opzetten. Voorlopig is dit een eerste vrijblijvende poging. We stellen uw reactie zeer op prijs.