Inge Willems 1 jan 2003

Mediamatic Column

Extreem blote meisjes

Mijn kleine broertje heeft een mapje op zijn desktop. Dat heet mooie meisjes.

Vergroot

Blootmeisjes -

Vergroot

Blote Meisjes -

Als je het opent zie je heel veel postzegeltjes in nette rijtjes naast en onder elkaar. Klik je op een zegeltje plopt het open en komt er gratis en voor niks een extreem bloot meisje op bezoek.
Veel bloter dan op het strand, uit het bad of in de sauna.

Het meisje dat van linksboven uit de hoek kwam heeft lang blond krullend haar en ligt op een handdoek. Ze kijkt me serieus aan zonder te lachen. Het is vast en zeker een gewichtige zaak om extreem bloot te zijn. De zon die schijnt, maar zij is heel goed afgedroogd, nergens een druppeltje of een vlekje. Vies worden dat doen ze niet, extreem blote meisjes.

Was dit meisje van voren er zijn er ook van achteren. Die van voren hebben hun ogen helemaal opengesperd of slaperig dicht. Die van achteren, daar weet je wat minder van, tenminste van hun gezicht en hoe ze kijken. Maar gelukkig zijn alle meisjes helemaal gelijk van kleur. Een beetje beigebruin is hun huid, zonder witte streepjes of donkere haartjes. Die hebben ze niet, extreem blote meisjes.

Toch is er soms verschil. Er zijn extreem blote meisjes die nog een beetje naakter willen en met hun vingers met hele lange nagels een stukje van binnen naar buiten brengen. Alsof ze willen zeggen, je mag gerust binnenkomen hoor, er zitten heus geen tandjes in! Dat is heel lief, want dingen verbergen is niet kies, vooral niet voor extreem naakte meisjes. Volgens mij mogen je ogen alles, echt alles van ze weten!

Dan heb je ook meisjes die het dicht bij elkaar zoeken. Vaak hebben zij hun mond half open en een hele lange tong naar buiten die rust op het andere meisje. Twee rose tongetjes tussen roodgeverfde lippen, Maar ze kijken elkaar niet in de ogen hoor, daarvoor liggen ze denk ik te dicht op elkaar. Ze kijken gewoon naar mij, wel weer heel gewichtig, want extreem bloot is volgens mij net zo moeilijk als clown zijn. Je moet het echt heel serieus nemen anders werkt het niet!

Extreem blote meisjes lijken een beetje op babietjes, maar maken heel wat minder geluid. Als je wil weten wat ze denken zit je verkeerd. De blote meisjes hebben geen tekstballonnetjes, dus wat er in hun hoofd zit dat weet je niet, dat moet je zelf verzinnen. Maar volgens mij vindt mijn broertje dat niet zo erg, anders had hij ze immers niet verzameld: honderden extreem blote meisjes met ballonnetjes zonder woorden.

Ooit wilde ik zelf ook een extreem bloot meisje zijn. Toen ik 18 was of zoiets. Maar het stond me niet zo goed. Ik wist niet of ik van voren of van achteren moest. En hoe ik dan moest denken of droog moest blijven. Maar dat vond ik niet zo erg hoor. Want extreem bloot zijn is niet voor iedereen weggelegd. Het is net zoiets als tandarts of goochelaar. Je moet er echt talent voor hebben! en natuurlijk op een postzegel passen.