Lode Claassen

Lode @ Kom je ook?

Wat zie je nog meer?

Vergroot

Monique, Marjolein, Bas, Ana, ARJAN, Lode, Mark, Blaise, Carlette op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Maar die kende ik al ;)

Vergroot

medi, Lode at Kom je ook? -

Vergroot

Lode, Albert op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Mark, Carlette op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Mark, Blaise op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Blaise bij Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Met:
Vergroot

Martine, Klasien at Kom je ook? -

Vergroot

Alice at Kom je ook? -

Vergroot

Marco, Ino, Carlette, Blaise, ARJAN, Marjolein, Martine at Kom je ook? -

Vergroot

Tim,Bas Lode, Ino op Kom je ook? 1 - See all photo's from Lode @ Kom je ook?. Zie alle foto's van Lode @ Kom je ook?.

Vergroot

Mark, Lode, Blaise at Kom je ook? -

Vergroot

Ralph, ARJAN, Lode at Kom je ook? -

Vergroot

Mark, Blaise, Marjolein, Lode at Kom je ook? -