Winterparade 2008

Theater tijdens de feestdagen

18 Dec 2008
31 Dec 2008

Ook dit jaar is de magistrale Gashouder rondom de kerstdagen en oudejaarsavond het winterverblijf van de Parade. De première van de Winterparade is op donderdag 18 december. Tot en met 31 december, het Eindejaarsgala, kunt u naar de Winterparade, met uitzondering van 25 en 30 december. Op 29 december is de Winterparade speciaal gereserveerd voor alle bewoners van de Overtoom.

Enlarge

Winterparade in de Gashouder -

Iedere zomer slaat de Parade in de vier grootste steden van Nederland haar tenten op om bezoekers te verrassen en te verwonderen met theater, dans, muziek, film en bijzondere horeca. Maar ook in de winter is er de drang om te spelen en voorstellingen te maken. Daar waar het klassieke circus zich dan nestelt in Carré, voelt het rondreizend festival de Parade zich helemaal thuis in haar mooiste winterverblijf, de magistrale Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam.

Theater, muziek, dans, beeldende kunst, film en humor. Tijdens de voorstellingen op Kerstkribbeformaat en verrassende acts passeert alles de revue. Laat u verleiden door een bont gezelschap van klassieke pianisten, stuntmannen, moderne theatermakers en virtuele performers. De Winterparade heeft alles in zich om u een unieke avond te bezorgen.

Vanaf 17.30 opent de Winterparade haar deuren en om 18.30 uur start het doolhof van theatervoorstellingen. De voorstellingen duren ongeveer 10 tot 20 minuten en spelen meerdere keren per avond. Vanaf 19.00 uur borrelen de pannen in de keuken. Het theaterdoolhof eindigt om 22.30 uur, dan begint het Big Ball Bounce Orchestra te spelen. Voor degenen die dan nog energie over hebben, is er een after-party van Arthur Mulder in Café IK of dans de laatste energie eruit in de Silent Disco. De Gashouder sluit om 01.00 uur. Wilt u zoveel mogelijk voorstellingen bezoeken en tussendoor genieten van een heerlijk diner, kom dan op tijd!

Voor de Winterparade koopt u voor € 35,- een kaartje voor de hele avond en het totale programma (exclusief eten en drinken). Kijk voor het programma en alle informatie op de Winterparade website.

Kaarten voor het Oud- en Nieuwfeest zijn € 55,- en koopt u hier. Deze avond heeft een andere programmering en begint om 22.00 uur. Vragen over kaartverkoop? Mail naar kassa@mobilearts.nl en u krijgt z.s.m. antwoord.


Een impressie van de Winterparade 2008.