Congres ICT Delta

12 May 2009
12 May 2009

Tijdens het ICTDelta congres 2009 wordt besproken hoe ICT, als sleuteltechnologie voor innovatie, maximaal kan bijdragen aan de verwezenlijking van de toekomst van een gezond, veilig, duurzaam en welvarend Nederland.

Traditiegetrouw buigen tijdens ICTDelta de top van de Nederlandse wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid zich over de ICT-uitdagingen voor Nederland.

Dit wordt duidelijk gemaakt aan de hand van presentaties, een innovatiemarkt, de startercompetitie van veelbelovende starters voortkomend uit Nederlandse onderzoeks-/ kennisinstellingen en rondetafeldiscussies. Er is een 'speeltuin' met vele Nederlandse innovatieve technologieën en toepassingen en demo’s van baanbrekende ICT-projecten. De ICT Innovatie Platforms (IIP's) geven inzicht in hun activiteiten en ontwikkelingen.

Het evenement wordt afgesloten met een forumdiscussie en de overhandiging van een agenda voor innovatief ICT-onderzoek, ICT2030.nl, aan Maria van der Hoeven, minister van Economische Zaken. Het evenement duurt de hele dag en wordt afgesloten met een borrel.