Foto's Kom je ook? 1

Wie kwamen in 2008?

Met de ikTag maakten deelnemers foto's van zichzelf en collega's bij de ikCam. Zo heb je meteen een foto op je profiel en een leuk aandenken aan de dag. Dit is een selectie van de foto's.

Een overzicht van de profielen van alle deelnemers staat hier.

Vergroot

Nina, Mike op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Mijke, anna op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

bert, Steve at Kom je ook? -

Vergroot

Cris, Janetta at Kom je ook? -

Met: Cris Hake
Vergroot

Philip at Kom je ook? -

Vergroot

Daniel at Kom je ook? -

Vergroot

Otto at Kom je ook? -

Vergroot

Nico at Kom je ook? -

Vergroot

Anneke, Nico, Joke at Kom je ook? -

Vergroot

Carola op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Ino, Wendela op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Liene at Kom je ook? -

Vergroot

Klasien, Ana at Kom je ook? - we have been totally tagged!

Vergroot

bert at Kom je ook? -

Vergroot

Onno, Tim at Kom je ook? -

Vergroot

M at Kom je ook? -

Vergroot

Tim, Mark op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Tessa at Kom je ook? -

Vergroot

Martine, Anne-Marie op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Fran op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Christine, Bas op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Jan at Kom je ook? -

Vergroot

Otto, Marjolijn op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Henk op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Klasien, Mirjam op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Dawiday, Sjoerd at Kom je ook? -

Vergroot

Josine op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Marjolein, Mark, Blaise op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Anne Claire op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Marco op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Femke, Willemijn at Kom je ook? -

Vergroot

Marja, Peter op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Annalily, Saskia at Kom je ook? -

Met:
Vergroot

Marja, Peter op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

bert, Ilse at Kom je ook? -

Met:
Vergroot

Monique, Bas op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Ieif op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Albert, anna at Kom je ook? -

Vergroot

Roy op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Roy, Meike at Kom je ook? -

Vergroot

Lisanne at Kom je ook? -

Vergroot

Ganna at Kom je ook? -

Vergroot

Ruth at Kom je ook? -

Vergroot

Ruben, Astrid op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Vergroot

Angèle, Alexandra at Kom je ook? -

Vergroot

Femke, Marieke, Yvette op Kom je ook? 1 - Deze foto is gemaakt met de ikCam tijdens Kom je Ook? 1 , de eerste in een serie bijeenkomsten met de beste voorbeelden van publieksparticipatie en web 2.0 in de kunst-, cultuur en erfgoedsector. Kom je Ook? 1 vond plaats op 14 november 2008 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.