Vormgeverspitch

Huis a/d Werf zoekt jonge kunstenaars en vormgevers

Huis a/d Werf zoekt... vormgevers, architecten en beeldend kunstenaars die een autonoom project willen ontwikkelen waarin ruimte en beeld, ruimtelijke ervaring of installatie het uitgangspunt zijn. Jonge vormgevers, wiens werk zich bevindt op het snijvlak van architectuur, installatie en theater, zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor een nieuw initiatief: de Vormgeverspitch.

Enlarge

U bevindt zich hier van Dries Verhoeven - Dries Verhoeven

Pitch

Op 23 november pitchen vijf genomineerde vormgevers hun plannen voor een deskundige jury, bestaande uit Matthijs Bouw, Dries Verhoeven en Lawrence Malstaf (onder voorbehoud).

Prijs

De winnaar mag het ingediende plan met een budget van 20.000 euro realiseren voor de jubileumeditie van Festival a/d Werf (20 t/m 29 mei 2010). De voorstelling wordt geproduceerd door Huis a/d Werf.

Reacties

Stuur je plan, Curriculum Vitae en foto- en /of videomateriaal voor 21 september 2009 naar Huis a/d Werf, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht o.v.v. Vormgeverspitch. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Renée Copraij (renee.copraij@huisaandewerf.nl) en vanaf 10 augustus ook via 030-2315844).

De pitch maakt deel uit van Het Lab a/d Werf, een samenwerking tussen productiehuizen Het Lab en Huis a/ Werf.

Huis a/d Werf daagt jonge kunstenaars vanuit verschillende kunstdisciplines uit om boven zichzelf uit te stijgen in het productiehuis. Het werk van deze kunstenaars staat centraal op Festival a/d Werf en wordt ook op andere locaties aan een groot
publiek getoond.

Bekijk ook de websites van Matthijs Bouw van One Architecture, Dries Verhoeven en Lawrence Malstaf.