tom'artvark'jaspers

Pressure Cooker

zoekt creatieven

Voor de eerste Amsterdamse 'Pressure Cooker' zoeken we creatieven die een avond lang - van 18:00 tot 23.00 - een specifieke case willen oplossen voor het Amsterdamse bedrijf Rederij Lovers. Reserveer je avond op donderdag 10 september 2009 en wie weet krijg jij de opdracht om je idee uit te werken!

Meld je voor 1 september aan door hier het aanmeldformulier in te vullen.

Vergroot

NG-PC-webposter.jpg - tom'artvark'jaspers

Pressure Cooker?

Pressure Cooker is een project van Nieuwe Garde en erop gericht jonge creatieven in contact te brengen met commerciële partijen. Het biedt een creatieve oplossing voor concrete vraagstukken van bedrijven en een platform voor jong creatief talent. De Pressure Cooker bestaat uit een brainstormavond aan waarin 25 deelnemers in 5 groepen zich in 2 sessies van 60 minuten storten op een case van een bedrijf. Ziet het bedrijf brood in jouw idee dan wordt je benaderd voor een vervolggesprek.

De Case

Rederij Lovers B.V. is al ruim 55 jaar een begrip in de Amsterdamse binnenstad. Vele toeristen weten de weg naar de rederij te vinden. Niet alleen voor de rondvaarten maar ook voor de speciale producten (Candlelight Cruise, Diner Cruise, Literaire vaart, Architectuurvaart, Museumboot, VIP-salonboot Stan Huygens). Om ondanks de financiële crisis de afzet in de professionele markt een nieuwe boost te geven, zijn nieuwe creatieve ideeën nodig. Verzin jij ze?

Meer info

Informatie over de Nieuwe Garde Amsterdam vind je op www.nieuwegardeamsterdam.nl. Informatie over eerdere edities in Rotterdam voor onder andere het Gemeente Archief en de Rabobank en in Den Haag voor FMO vind je op www.pressurecooker.nu.

Meld je voor 1 september aan door hier het aanmeldformulier in te vullen.