Esther Mannaerts,

rock ON roll

Prachtige rock & roll verhalen in minitheaters.

Vergroot

rock ON roll, the stories - Popartiesten vertellen hun mooiste verhalen over het artiestenbestaan tijdens rock ON roll, the stories. met o.a. Ellen ten Damme, Koos van Dijk (manager Herman Brood), Marco Roelofs (Heideroosjes) en Peter te Bos (Claw Boys Claw)

Elke bekende band of artiest is ooit begonnen in één van de vele oefenruimtes die ons land rijk is. Tijdens de voorstelling rock ON roll, the stories zullen de godfathers uit de Nederlandse popmuziek terugkeren naar de oefenruimtes en kleedkamers om hier hun belevenissen te delen met het publiek. Bizarre, ontroerende en grappige herinneringen over het leven backstage, op hol geslagen groupies, de aandacht in de media en koelkasten vol drank. Maar ook verhalen over hun eigen muzikale inspiratiebronnen, het reilen en zeilen binnen een band en de keerzijde van het succes.

De productie is in handen van productiehuis Oost-Nederland (ON). Productiehuis ON heeft als motto ‘ONusual stuff for normal people’ en maakt ONgewone producties op het snijvlak van (pop)muziek en andere kunsten of twee muziekgenres die je op het eerste gezicht niet bij elkaar zou verwachten.

Meer informatie op www.ONinternet.nl.

Karlijn Ribbers komt vertellen op 1 juni over deze verhalende bijeenkomsten. Zij werkt als producent voor Productiehuis Oost-Nederland (ON). Ze is verantwoordelijk voor de productie van o.a. rock ON roll, the stories, Rigor Mortis Ensemble, Klassiek raggen, ONcovered en Brood op de planken.