Experitism

Mediummatic, 5 days of alternative communication

8 mei 2008

Spiritualisme gemixt met experimenteren. Op de tweede dag van de vijfdaagse Sleep-Inn werd het spooky. Overdag konden bezoekers genieten van 'Ghost Photography', 's avonds was er vanaf 19.00 uur een seance en meer.

De dagelijkse Sleep-Inn van 'Mediummatic' was voor iedereen toegankelijk. De performances en workshops waren met gastvrouwen Kinga Kielczynska en Melanie Bonajo.

Vergroot

ghost photography - Mediummatic, 5 days of alternative communication at Mediamatic

programma

Overdag (11.00 - 17.00)
- Ghost photography, foto's door Kinga en Melanie met hulp van bezoekers
- 'Material spiritual installatie' van Kinga Kielczynska en Melanie Bonajo

's Avonds (19.00-22.00)

- Seance (19.30-20.30)
Het medium Eva Slootemaker legde contact met de wereld van de geesten, onzichtbaar voor de meesten van ons. Iedereen werd verzocht objecten mee te nemen die overledenen toebehoorden.

- Capuccini Catacomben in Palermo (20.45 - 21.00)
Een korte lezing over de spooky catacomben van Palermo/Sicilia, met foto's van Fiona Volquardsen

-Screening of ghost footage (21.00- 22.30)

Nachtprogramma en ochtendrituelen

Iedereen kon ook 's nachts blijven slapen. Als je had gereserveerd voor een plaats in de Sleep-Inn, werd je ontvangen in een performance vriendelijke nachtopvang. Er was plaats voor 50 personen per nacht en slaapzakken waren te huur. De toegang was vrij met een Tijdelijk Museum Passepartout of een toegangskaart voor Art Amsterdam.

's Ochtends werden alle participanten gewekt door gastvrouwen Kinga en Melanie met een ontbijt met droomduiding, koffiedik-kijken, een 'Blessing of the day' en veel persoonlijke aandacht.