Superhelden&Slagroomtaarten

/K met Peren

10 Sep 2011

Clark Kents en onontdekte Samaritanen van Amsterdam verzamel! Even een moment rust van het redden van hulpeloze vrouwen uit de klauwen van schurken en een kans om je strak in de legging gestoken billen te schudden. Op 10 september viert Studio/K zijn 4e verjaardag.

Enlarge

Bruce Wayne has nothing on this kid. - By Banjo Brown, found on Flickr. This image was used to illustrate an event about Superheroes.

With:

Jokers en Powerpuff Girls, jarige joppen en feestvarkens, wees welkom op de avond waar capes samengaan met feestmutsen en slagroom met spieren van staal. Dans met de schurken, bekijk films over je superheldencollega’s, eet taart. Geen plek ter wereld zal zo vrolijk en veilig zijn als Oost!

Line-up:

Seven League Beats (dubstep/hiphop) is een samenwerkingsverband tussen producers Rob Peters (ex-Brainstorm en Blowtorch) en Dries Bijlsma (o.a Typhoon en Fakkelteitgroep).

The Wooden Saints Twee drummers, twee toetsenisten, vier gitaristen, een bassist, een trombonist en tien zangers spelen met zelden gehoorde of geziene muzikaliteit, energie, dynamiek en overgave.

Bruut! swingt enorm, het is kleurig en ongepolijst, dansbaar en extra luisterbaar, spannend en feestelijk. Superjazz.

Gratis toegang voor de helden met het beste kostuum