Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

7 39   English  Nederlands

Schommelclub Feest: Push Me Tender

Muziek, sjansen en spelen

We vierden de sluiting van de Schommelclub met een weekend vol feest. Zondag carnaval voor de hele familie, zaterdagmiddag een performance, en in de avond muziek, sjansen en spelen. Voor de romantici, eenzame swingers en grijpgrage duwers hadden we twee live bands, een veejay en deejay, oesters en een dating spel.

Programma

Onder het mom van 'samen is alles leuker' hebben we twee duo's uitgenodigd om op te treden. Cotopaxi, bestaand uit Johann (aka Fyoelk) en Hannah (aka Moemlien), improviseren met gevonden objecten en akoestische instrumenten. Rik Möhlmann en Gijs Deddens vormen samen Vakantie, en maken elektronische synthesizer muziek. Veejay Margarita Osipian zorgde met analoge middelen voor een visueel spektakel, en deejay Groener Gras heeft de avond muzikaal omlijst.

Schommelclub Party.

Schommelclub Party.

-

Margarita projecting nice colored figures on the walls.

Meer informatie

De deuren gaan open om 21.30 en sluiten rond 01.00. Toegang is gratis voor Mediamatic en Subbacultcha leden, en € 5,- voor niet-leden. De Van Gendthallen staan op het Oostenburgereiland in Amsterdam. Tussen de Czaar Peterstraat en het Wittenburgereiland in. Klik hier voor een routebeschrijving.

Music at the Schommelclub

Music at the Schommelclub

-

Music and colors at the Mediamatic Schommelclub party.

Mediamatic onderzoekt op dit moment of een verhuizing naar de Van Gendthallen mogelijk is en organiseert in dat kader incidentele activiteiten in het prachtige gebouw. Hoewel de Schommelclub sluit, blijven we in de Van Gendthallen voorlopig lekker experimenteren. Houd daarom onze website in de gaten.

Let op: het is koud bij de Mediamatic Schommelclub, dus kleed je warm aan.

Rules of the game

Rules of the game

-

People could play this game at the Mediamatic Schommelclub party.