Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

55 11 74 English  Nederlands

Over Datum Eetclub 2

Verloren kruiden met Ome Ad

  • 26 jul 2011
    18:00 Mediamatic BankMediamatic Bank, Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam Vijzelstraat 68 1017 HLAmsterdam, 

Evenals vorige week was ook de tweede Over Datum eetclub volgeboekt. Chef Ome Ad, met assistentie van 'tante' Tessa en Tinda, de chef van de eerste Over Datum Eetclub, serveerde verschillende couscous, curries, salades en een fruittoetje. Een waar over datum feestmaal.

Met:

Ome Ad

Deze week stond Ome Ad achter de pannen. Waar muziek en lekker eten elkaar treffen vind je Ome Ad. Zijn kookfeest met exotische twist deed onlangs nog de hoofdzaal van Paradiso aan. Deze dinsdag serveerde hij bij Mediamatic BANK in een ietwat intiemere setting en met ietwat minder verse ingrediënten het tweede verlopen verrassingsmaal.

Het diner

Alle gasten brachten ingrediënten mee, waarvan Ome Ad heerlijke curry en couscous maakte. Er was een rode curry met vis en vlees, voor de vegetariërs couscous met geroosterde groenten, een tajine schotel met kip en een fruitige curry met banaan. De recepten zijn te vinden op Over Datum website, waar je ook je eigen recept kunt toevoegen en Over Datum Eetclub kunt organiseren!

Meer informatie

Over Datum Eetclub 2 vond plaats in Mediamatic BANK, Vijzelstraat 68.

Over Datum Eetclub verzet zich tegen de verspilling van verlopen voedsel en is een wake-up call voor iedereen die angstvallig vastklampt aan houdbaarheidsdata. Schuif aan en leer opnieuw vertrouwen op je zintuigen en een portie gezond verstand.

Deze avond was de tweede van zes Over Datum diners. Over Datum Eetclub is onderdeel van de Pièce de Résistance tentoonstelling.

Met dank aan...

De volgende winkels en leveranciers hebben deze maaltijd hun over datum producten gedoneerd.

  • Organic food for you - Vijzelstraat
  • Panathea Olijfolie