Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Stage grafisch ontwerp

Werk aan grafisch materiaal voor tentoonstellingen en projecten

Als stagiair werk je aan de externe communicatie, het ontwerp van tentoonstellingen en andere projecten. Je doet in korte tijd veel ervaring op binnen een afwisselend, internationaal team en krijgt een hoop verantwoordelijkheid. We hebben het dunste huisstijlboek van het land. Bekijk dat hier en hier. Als dat je aanspreekt, solliciteer dan nu.

  • Mupi poster for New Order - 

    Lots of different font sizes, compensated by the use of color. Designed for Mupi's (115 x 171) so different things to look at for different distances.

Jij

Communiceert helder en bent zelfstandig. Je weet de weg op het internet en bent handig met Apple. Bij voorkeur studeer je grafisch ontwerp aan de kunstacademie.

Wij

Mediamatic organiseert tentoonstellingen, workshops, lezingen en andere bijeenkomsten over kunst, cultuur en nieuwe technologiën. Bekijk hier een beeldend overzicht van ons werk. Mediamatic Lab is de zusterorganistie, een webbureau dat met Anymeta community websites maakt. Klik hier voor de website van Lab.

Een stage bij Mediamatic duurt 100 dagen, voor tenminste 4 dagen per week. De stagevergoeding telt € 250 per maand, bij een full-time stage.

Profiel student

Je moet studeren aan een kunst academie.
HBO, MBO en CMD studenten voldoen niet aan het profiel.

Solliciteren

Stuur een korte brief met cv en een link naar je portfolio naar werk [at] mediamatic.net o.v.v. 'stage grafisch ontwerpen'. Ook willen we graag weten vanaf wanneer je stage kunt lopen. Registreer bij voorkeur ook op www.mediamatic.net.
 Voor vragen kun je contact opnemen met Jans Possel, directeur Stichting Mediamatic, op 020 - 6389901 (ma t/m vr).

Reacties