Dennis Luijer

My purpose in life is to help clarify and align the communication between people using on the spot visualization (sketching...both analog and digital)

Ik ben partner in JAM visueeldenken (www.visueeldenken.com) en probeer samen met mijn collega’s het gebruik van beeld op een zo breed mogelijk gebied in te zetten ter vergroting van wederzijds begrip. Onder de clicheematige vlag van “ een beeld is 1000 woorden waard” voegen wij de vraag toe wat wil je dan echt vertellen, waarom en wie probeer je te bereiken? Dit doen wij door schetsend de uitdaging te inventariseren, om deze vervolgens in dialoog met de klant in de richting van een duidelijke praatplaat te “engineeren”. Een duidelijk beeld stelt je in staat je verhaal te communiceren, wat in de race naar realisatie draagkracht bijzet.
Los van onze dagelijkse uitdagingen zijn we druk bezig om mensen te overtuigen om te durven tekenen. Wij werken pro-actief aan een cultuurverandering die de balans tussen beeld en tekst een beetje recht moet gaan trekken en die je in staat stelt je verhaal geloofwaardig over te brengen.